SMILEBOX

A Smilebox digitális fotótechnika segítségével fesztelen közvetlen közösségi aktivitást kínál esküvők, rendezvények vendégei számára. Használata egyszerű, kreatív és izgalmas móka, ami akár kézzel fogható, hazavihető emlék is papírkép formájában. A képeket igény szerint logóval, felirattal is ellátjuk, kívánság szerint közösségi médián rögtön megosztjuk de akár utólag is megrendelhető.

A Smilebox a rendezvények interaktív ásza, akár központi aktivitásként akár holt idő kitöltésére, a program színesítésére egyaránt tökéletes. Jelenléte a rendezvénynek egy olyan pontot generál, ahol az emberek kisebb csoportokban összejönnek és valamit vicceset közösen, kreatívan végeznek, kicsit kiszakadva a rendezvény fő sodrából, mégis ezzel személyesen üzenve az eseményről.

A Smilebox egy mobil fotóstúdió, melyben vendégeik Smilebox segítségével az esküvő / rendezvény ideje alatt saját magukat kreatívan fényképezhetik. Az elkészült fotókat azonnal kézbe is vehetik. A Smilebox segít felejthetetlenné és különlegessé tenni az esküvőt / rendezvényt a vendégekről és rólatok készült spontán, kreatív és vicces képekkel.